Construcció sostenible d'habitatges a Osona – Gestió d'ajuts
Descobreix la construcció sostenible d'habitatges a Osona - Ens ocupem de la gestió d'ajuts a la rehabilitació - Habitatges eficients i responsables
construccio, rehabilitacio, obra, paleta, paletes,reformes, lluis dachs
15870
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15870,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Oficinas construcciones Lluís Dach

CONSTRUCCIONS LLÚIS DACHS EQUIP MULTIDISCIPLINAR

Des de les oficines de Torelló i Barcelona treballem per oferir-te les solucions més avantguardistes i amb la professionalitat i la serietat que ens caracteritza com a empresa de més de 90 anys d’experiència en la construcció.
Som un gran equip format per qualificats professionals de diferents especialitats amb l’objectiu d’oferir-te el millor servei i qualitat. Actualment disposem també de professionals de serveis d’instal·lacions i eficiència energètica tant a nivell residencial com industrial.

5 MOTIUS PER TREBALLAR JUNTS

1

T’aportarem la nostra experiència, professionalitat i visió innovadora per fer millor el teu projecte.

2

Decidiràs sempre tu, la nostra feina és ajudar-te fer-ho realitat i evitar-te problemes.

3

Despreocupa’t: assumim tots els maldecaps de l’obra per tu: control de costos, industrials, incidències, seguiment, etc.

4

Junts per un entorn més sostenible; com a empresa amb un compromís total compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient, utilitzem materials respectuosos, vetllem i potenciem per la construcció d’habitatges eficients, afavorint el desenvolupament local i sempre amb la seguretat de l’equip i de l’obra.

5

Gaudirem del somni junts; perquè aquest somni, petit o gran, esdevingui la millor experiència humana i la millor realitat. Perquè tots els somnis són importants, tinguin la mida que tinguin.

TRANSFORMEM EL TEU PROJECTE CLAUS EN MÀ

Podem oferir-te els serveis que necessitis.

Des de la idea del client, la coordinació dels diversos industrials que intervenen en el procés fins a la finalització de l’obra.
Icona d'idea en el projecte
IDEA
La teva idea és el nostre punt de partida
Icona de disseny del projecte
DISSENY

Convertim la teva idea en un projecte viable, eficient i sòlid

Icona de constrcucció del projecte
CONSTRUCCIÓ

Coordinació, seguiment acurat i assessorament durant tot el procés

Icona de lliurament de l'habitatge
LLIURAMENT
Banner de projectes de Construccions Lluís Dachs

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Icona de seguretat
SEGURETAT
És una de les nostres prioritats, hem de garantir la seguretat total de les persones que intervenen a l’obra.
Icona d'objectius socials
SOCIETAT
Vetllem per integrar els objectius econòmics amb els objectius socials. Treballem per continuar essent una companyia sostenible i perdurable al llarg del temps, oferint estabilitat econòmica i social als nostres grups d’interès (societat, clients, treballadors, proveïdors…).
Icona de medi ambient
MEDI AMBIENT
Com a empresa amb un compromís total amb la sostenibilitat i el medi ambient, utilitzem materials respectuosos i potenciem la construcció d’habitatges eficients.