Construccions Lluís Dachs | Empresa
Construccions Lluis Dachs. Torelló i Barcelona. Tel. 93 859 51 17
construccio, rehabilitacio, obra, paleta, paletes,reformes, lluis dachs
15870
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15870,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

CONSTRUCCIONS LLÚIS DACHS EQUIP MULTIDISCIPLINAR

Des de les oficines de Torelló i Barcelona treballem per oferir-te les solucions més avantguardistes i amb la professionalitat i la serietat que ens caracteritza com a empresa de més de 90 anys d’experiència en la construcció.
Som un gran equip format per qualificats professionals de diferents especialitats amb l’objectiu d’oferir-te el millor servei i qualitat. Actualment disposem també de professionals de serveis d’instal·lacions i eficiència energètica tant a nivell residencial com industrial.

5 MOTIUS PER TREBALLAR JUNTS

1

T’aportarem la nostra experiència, professionalitat i visió innovadora per fer millor el teu projecte.

2

Decidiràs sempre tu, la nostra feina és ajudar-te fer-ho realitat i evitar-te problemes.

3

Despreocupa’t: assumim tots els maldecaps de l’obra per tu: control de costos, industrials, incidències, seguiment, etc.

4

Junts per un entorn més sostenible; com a empresa amb un compromís total compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient, utilitzem materials respectuosos, vetllem i potenciem per la construcció d’habitatges eficients, afavorint el desenvolupament local i sempre amb la seguretat de l’equip i de l’obra.

5

Gaudirem del somni junts; perquè aquest somni, petit o gran, esdevingui la millor experiència humana i la millor realitat. Perquè tots els somnis són importants, tinguin la mida que tinguin.

TRANSFORMEM EL TEU PROJECTE CLAUS EN MÀ

Podem oferir-te els serveis que necessitis.

Des de la idea del client, la coordinació dels diversos industrials que intervenen en el procés fins a la finalització de l’obra.
IDEA
La teva idea és el nostre punt de partida
DISSENY

Convertim la teva idea en un projecte viable, eficient i sòlid

CONSTRUCCIÓ

Coordinació, seguiment acurat i assessorament durant tot el procés

LLIURAMENT

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

SEGURETAT
És una de les nostres prioritats, hem de garantir la seguretat total de les persones que intervenen a l’obra.
SOCIETAT
Vetllem per integrar els objectius econòmics amb els objectius socials. Treballem per continuar essent una companyia sostenible i perdurable al llarg del temps, oferint estabilitat econòmica i social als nostres grups d’interès (societat, clients, treballadors, proveïdors…).
MEDI AMBIENT
Com a empresa amb un compromís total amb la sostenibilitat i el medi ambient, utilitzem materials respectuosos i potenciem la construcció d’habitatges eficients.