Construccions Lluís Dachs | Empresa
Construccions Lluis Dachs. Torelló i Barcelona. Tel. 93 859 51 17
construccio, rehabilitacio, obra, paleta, paletes,reformes, lluis dachs
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

CONSTRUCCIONS LLUÍS DACHS

Des de les oficines de Torelló i Barcelona treballem per oferir-te les solucions més avantguardistes i amb la professionalitat i la serietat que ens caracteritza com a empresa de més de 90 anys d’experiència en la construcció.

EQUIP MULTIDISCIPLINAR

A Construccions Lluis Dachs som gran equip format per qualificats professionals de varies especialitats amb l’objectiu d’oferir-te el millor servei i qualitat.

TRANSFORMEM EL TEU PROJECTE CLAUS EN MÀ
Construim somnis

Podem oferir-te els serveis que necessitis. Des de la idea del client, la coordinació dels diversos industrials  que intervenen en el procés fins a la finalització de l’obra.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

SEGURETAT
És una de les nostres prioritats, hem de garantir la seguretat total tant de les persones que intervenen com de l’obra pròpiament, per tant complim amb totes les mesures de seguretat establertes.
SOCIETAT
La nostra finalitat com a empresa és la d’integrar els objectius econòmics amb els objectius socials, així doncs, treballem per continuar essent una companyia sostenible i perdurable al llarg del temps oferint estabilitat econòmica i social als nostres grups d’interès (societat, clients, treballadors…).
MEDI AMBIENT
Com a empresa amb un compromís total amb la sostenibilitat i el medi ambient, utilitzem materials respectuosos i vetllem i potenciem la construcció d’habitatges eficients.