Construccions Lluís Dachs | Serveis
Construccions Lluis Dachs. Torelló i Barcelona. Tel. 93 859 51 17
construccio, rehabilitacio, obra, paleta, paletes,reformes, lluis dachs
15891
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15891,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

SERVEIS CONSTRUIM SOMNIS

OBRA NOVA

Si vols construir casa, t’acompanyem en tot el procés amb la màxima facilitat i satisfacció.

PROMOCIONS

La nostra essència, la nostra experiència i els nostres valors són presents en les obres que promovem. Actualment, promoció de 6 habitatges a Torelló – “Balmes Els Til·lers”.

REHABILITACIÓ

Amb una llarga experiència en el sector, rehabilitem des de masies o esglésies, fins a cases particulars i naus industrials. Som coneixedors dels materials i les tècniques més modernes per recuperar qualsevol espai.

REFORMES

Som especialistes en reformes d’habitatges: cuina, lavabos, balcons, teulades, façanes, esquerdes, escales, altells, etc.

OBRA PÚBLICA

Desenvolupem projectes urbanístics, suprimim barreres arquitectòniques, reparem equipaments, edifiquem parcs, urbanitzacions i serveis, cementiris, etc.

NAUS I MANTENIMENT INDUSTRIAL

Construïm naus adaptades a l’activitat del teu negoci, amb materials i acabats diversos, adaptant-nos als polígons industrials i normatives vigents de forma eficient i ajustada a les necessitats del client.

INSTAL·LACIONS

Instal·lacions i reparacions elèctriques, llauneria, climatització i energies renovables pels sectors residencial, terciari, agrari i industrial.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Eficiència i estalvi energètic, instal·lacions solars tèrmiques i fotovoltaiques d’autoconsum. Climatització geotèrmia, aerotèrmia i biomassa. Tramitació de subvencions. Carregadors de vehicles elèctrics per particulars, comunitats i empreses.