Construccions Lluís Dachs | Serveis
Construccions Lluis Dachs. Torelló i Barcelona. Tel. 93 859 51 17
construccio, rehabilitacio, obra, paleta, paletes,reformes, lluis dachs
15699
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15699,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

SERVEIS CONSTRUIM SOMNIS

OBRA NOVA I PROMOCIONS
Si vols construir la teva llar; una casa, apartament, dúplex, loft, casa adossada, masia…t’acompanyem en tot el procés si et cal, per aconseguir fer el somni realitat amb la màxima facilitat i satisfacció.

REHABILITACIÓ
Amb l’experiència de més de 90 anys en la construcció, rehabilitem des de masies fins a esglésies. Som coneixedors de tots els tipus de materials i tècniques per ser substituïts o integrats amb els dissenys més moderns.

REFORMES
Som especialistes en reformes d’habitatges: cuines, banys, balcons, teulades, façanes, esquerdes, etc.

OBRA PÚBLICA
Desenvolupem projectes urbanístics, suprimim barreres arquitectòniques, reparem equipaments, edifiquem parcs, urbanitzacions i serveis, cementiris, etc.

NAUS INDUSTRIALS
Construïm naus adaptades a l’activitat del negoci, amb materials i acabats diversos i adaptant-nos als polígons industrials i normatives vigents.

MANTENIMENTS
Fem tot tipus de manteniments a empreses, particulars, comunitats de veïns, des de moviments de maquinària fins a treballs puntuals.